Byutvikling:

- Oslo er en fjortis, en klump av forvirring og halvveis forløste følelser

Denne uka samles hotshots og eksperter i hovedstaden for å snakke om hovedstaden. 

SLITER MED Å VÅKNE: Hvordan skaper man en levende bydel i Kvadraturen? Saken diskuteres på Oslo Urban Arena 28. og 29. september.
SLITER MED Å VÅKNE: Hvordan skaper man en levende bydel i Kvadraturen? Saken diskuteres på Oslo Urban Arena 28. og 29. september. Vis mer
Publisert

Det kan være vanskelig å bestemme alderen på en by, men mye tyder på at Oslo er en tenåring. Byen vokser så raskt at endringene kan observeres uke for uke. Vi vet ikke helt hva som foregår, vi mister oversikten, og det er bare sykt frustrerende, lissom.

Humøret svinger, fra euforiske høyder til tårer og tenners gnissel. Du våkner en morgen, og oppdager at noe er i ferd med å vokse fram på et sted som før var glatt og uberørt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer