Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Byutvikling:

- Oslo er en fjortis, en klump av forvirring og halvveis forløste følelser

Denne uka samles hotshots og eksperter i hovedstaden for å snakke om hovedstaden. 

SLITER MED Å VÅKNE: Hvordan skaper man en levende bydel i Kvadraturen? Saken diskuteres på Oslo Urban Arena 28. og 29. september.
SLITER MED Å VÅKNE: Hvordan skaper man en levende bydel i Kvadraturen? Saken diskuteres på Oslo Urban Arena 28. og 29. september. Vis mer

Det kan være vanskelig å bestemme alderen på en by, men mye tyder på at Oslo er en tenåring. Byen vokser så raskt at endringene kan observeres uke for uke. Vi vet ikke helt hva som foregår, vi mister oversikten, og det er bare sykt frustrerende, lissom.

Humøret svinger, fra euforiske høyder til tårer og tenners gnissel. Du våkner en morgen, og oppdager at noe er i ferd med å vokse fram på et sted som før var glatt og uberørt.

Du står opp, takker nei til frokost, smeller med dørene og roper: Dette er ukontrollert vekst! Deretter sover du tolv timer, spiser en stor frokost og tenker at her i dette hølet skjer det ingenting, alt er kjedelig, du må sprite opp livet ditt før det er for seint!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?