Oslo kan være med

2. november kommer The Rolling Stones nye live-album, «No Security». Ryktene sier at to av låtene stammer fra konserten i Oslo.

- Dette kan jeg ikke bekrefte. Jeg veit at Stones-gutta sjøl var veldig godt fornøyde med konserten i Oslo, sier Virgin-direktør Per Eirik Johannessen.

- Det hadde jo vært ei skikkelig fjær i hatten for oss i Virgin i Norge, men foreløpig har jeg ikke sett Oslo-konserten på listene over hva som kommer med på CD-en. Det er imidlertid riktig at det ble gjort opptak i Oslo, sier Virgin-direktøren.

Ifølge Dagbladets kilder, som vanligvis er svært godt orientert om Stones-nyheter, er det «Out of Control» og «Saint of Me» fra konserten i Oslo 2. august i år som er plukket ut til det nye live-albumet.
- Det skulle ikke forundre meg om det stemmer. Den norske Stones-fansen pleier å være meget godt orientert, og de kommuniserer med hele verden på Internett. Ofte får de nyhetene før vi i plateselskapet hører så mye som et kny, slutter Johannessen.

<B>OSLO? Mick Jagger trivdes i Oslo. Under konserten sugde han på foten til en kordame. Har dette fått han til å inkludere Oslo på en ny live-plate?