Oslo Live blir ikke utsolgt

- Smalt program, sier arrangør.

(Dagbladet.no): Billettene til nyvinningen Oslo Live ble lagt ut for salg tirsdag 17. juni, men ifølge Billettservice er det fortsatt gode muligheter for å kjøpe adgang til alle dager.

Arrangør Gaute Haaversven-Westhassel har ikke komplett oversikt over billettsalget, men bekrefter at festivalen ikke kommer til å bli helt utsolgt.

- Vi har et ganske smalt program, sier Haaversven-Westhassel.

Samtidig understreker han at Oslo Live kommer til å bli et fast innslag i sommeroslo - selv om billettsalget har gått noe trått.

- Vi har de riktige partnere, og i tillegg utgjør den offentlige støtten en god del, avslutter arrangøren.

Pressekontakt Sondre Sommerfelt har fortsatt trua.

- Det ser veldig bra ut, og jeg veit ikke, men tror det kommer til å bli fullt i kveld. Vi er positive, sier Sommerfelt.

Sviktende billettsalg var årsaken til Quart-festivalen gikk til Kristiansand tingrett for å begjære seg selv konkurs i begynnelsen av juni. I ettertid gikk flere andre festivaler ut med tilbud om gratis inngang til de ylykkelige eierne av en gratis Quart-billett.

Oslo Live blir ikke utsolgt

Gaute Haaversen-Westhassel og Magnus Ulvik ved osloklubben Blå gikk et skritt i en annen retning: De bestemte seg like gjerne for å samle en del av Quart-artistene til en ny festival på Kontraskjæret i Oslo.

Erling Lae og Oslo kommune omfavnet initiativet, og gav sporenstreks festivalen en støtte på 400 000 kroner.

Dette er blant annet grunnen til at Oslo Live-billettene er såpass billige: Et forhåndskjøpt dagspass koster 99 kroner (mot 199 kroner i døra) - og en full festival over fire dager får man for kroner 350.

Dørene åpner i kveld klokken 20.00. I kveld spiller blant annet den franske elektronikagruppen Justice.

FORTSATT MULIG: King Midas opptrer på Kontraskjæret i morgen kveld. Oslo Live åpner i kveld klokken 20.00 - og det er fortsatt gode muligheter til å kjøpe billetter. FOTO: Kyrre Lien / Scanpix
FORTSATT MULIG: King Midas opptrer på Kontraskjæret i morgen kveld. Oslo Live åpner i kveld klokken 20.00 - og det er fortsatt gode muligheter til å kjøpe billetter. FOTO: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer