Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oslo Live legger på en 100-lapp

Øker billettprisen - men lover feitere artister.

TIL FESTNINGEN: Sivert Høyem er en av artistene som skal spille på Oslo Live i sommer. Han spiller fredag 16. juli. Foto: Lars Eivind Bones
TIL FESTNINGEN: Sivert Høyem er en av artistene som skal spille på Oslo Live i sommer. Han spiller fredag 16. juli. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Oslo Live høyner prisen fra 99 til 199 kroner for et dagspass — og lover enda større artister.

-Vi går fra Rockefeller-artister til Oslo Spektrum-artister, derfor kan vi forsvare økningen på 100 kroner, sier Martin Schilde i Oslo Live.

I dag legges billetter ut til salgs.

TemadagerÅrets Oslo Live blir den tredje festivalen i rekken. Pressesjef Schilde lover et mer stjernespekket repertoar enn tidligere.

-Vi skal ha temadager og dyrke sjangere dag for dag:

Første dag blir det metal og hard rock, dag to blir det elektronika, dag tre pop og rock og fjerde og siste dag hip hop og mer urbane stilarter, sier Schilde.

Befester posisjonen-Selv om vi dobler dagspass-prisen, frykter vi ikke for billettsalget. 199 kroner er likevel en firedel mindre enn dagspasset på Hovefestivalen, sier Schilde.

Han er heller ikke redd for konkurranse fra seinsommerens varslede elektronikakonsert på Akershus festing med Jean Michelle Jarre og Røyksopp.

-Vi befester vår posisjon som en storbyfestival med solide artister til en rimelig pris.

18-års grenseSå langt kan Oslo Live skilte med In Flames, Danko Jones, Audrey Horne, Social Suicide, Break Boot, Sivert Høyem og Joddski.

-Vi har merket en voksende interesse for festivalen.

-Vi står fortsatt på 18-års grensa, slik at vi unngår uheldige situasjoner med ungdom og alkohol, sier Schilde.

Ledelsen håper på 20—25 000 dagspass i løpet av de fire dagene. Taket per dag ligger på 8000 billetter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!