Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oslo lokker Idol-Sandra

Idol-Sandra vurderer å flytte fra Mosjøen til Oslo. Det synes ordføreren i Mosjøen er trist.

2005 blir et travelt år for Sandra, og mandag slipper hun singelen «Sommerflørt» sammen med rapperen Philip.

-  Jeg har drømt om å satse på musikk siden jeg var ei lita jente, men jeg må selvfølgelig fullføre skolen først. I Oslo fins det mange muligheter for meg, sier Sandra Lyng Haugen.

Mye å gjøre

Dagbladet møter 17-åringen på kafé i Oslo. I morgen drar hun hjem til Mosjøen, men først jobber hun seg gjennom hovedstaden. Torsdag var hun med på innspillingen av aksjonslåta «Venn». I dag framfører hun «Sommerflørt» på snøbrettarrangementet «Snowshow» sammen med duettmakkeren Philip Ruud (17).

Sandra lokkes til Oslo av gode musikkskoler og Idol-sangpedagogen Patan.

-  Patan er en kjempegod sanglærer og lærte meg masse.

Lysende framtid

Ordfører Jann-Arne Løvdahl i Mosjøen synes det blir trist om de mister jenta.

-  Nei! Skal Sandra kanskje flytte til Oslo? Det får hun ikke lov til, hun er vår! Jeg skulle gjerne sett at hun ble. Hun er noe av det mest fantastiske vi har her. Det er viktig at et sted av vårt kaliber har en som henne. Jeg vil tro hun har ei lysende framtid foran seg, sier Løvdahl.

Philip like gammel

«Sommerflørt»-videoen har vært A-lista av ZTV lenge. Kanskje går Sandra fra en fjerdeplass i Idol til toppen av VG-lista?

-  Jeg sa ja til «Sommerflørt» fordi det er den type musikk jeg har lyst til å drive med. Dessuten er Philip den eneste rapartisten i Norge som er like gammel som meg, sier Sandra.

Philip har bare med seg én annen jente på debutalbumet som slippes 14. mars, og det er plateselskapssøsteren Vivi.

-  Sandra var min favoritt Idol-jente.

KANSKJE TIL OSLO: Rapperen Philip Ruud (17) så ingen episoder av «Idol» da det gikk på TV, men innrømmer at Sandra Lyng Haugen (17) er hans Favoritt-Idol likevel. Nå vurderer Sandra å flytte til Oslo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media