Osmundsen, Mari

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bibliografi:

• Jentungen (roman) 1999

• Bare reven (fortellinger) 1997

• Sju sannferdige fortellinger (noveller) 1995

• Novemberlandet (barnebok) 1994

• Absolvo te (roman) 1992

• Molly og hvalbutikken (barnebok) 1992

• Molly sover over (barnebok) 1992

• Molly og Agesander (roman) 1991

• Gutten som slo tida ihjel (roman) 1990

• Solungen (barnebok) 1989

• Arv (roman) 1988

• Harrys hus (barnebok) 1988

• Den minste reven (fortellinger) 1986

• Drageegget (fabler) 1986

• Familien (roman) 1985

• Gode gjerninger (roman) 1984

• Wow (noveller) 1982

• Den grønne damen (barnebok) 1982

• På vei mot himmelen (roman) 1979

• Vi klarer det! (roman) 1978

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer