Oss hjerteknusere imellom

BERGEN (Dagbladet): Blant 50-årsjubilanten Rune Larsens gjester befant to småbarnsmødre seg. Kveldens yngste gjest: Carolas vesle sønn Amadeus på seks måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med barnevogna på slep var Carola en av de siste som ankom festlokalet Badstuen i Fjellsiden, der godt og vel 90 gjester hadde samlet seg ved 19.00-tida i går. Trond Myhre, kjent fra Rorbu-programmene på NRK og «Stjerner i sikte» på TV2, så etter hvert ut til å få tildelt rollen som «barnepikeavløser» for Carola. Han utelukket ikke at han fikk i oppgave å trille den lille i søvn utendørs i løpet av festkvelden.

- Han är jättesnäll, bedyret Carola og så beundrende på sin vel seks måneder gamle sønn med det velklingende navnet Amadeus. Pappa Runar Søgaard jobbet i helga, og den lille tøffingen med solbriller ble - sammen med Rune Larsen - midtpunktet i det store 50-årskalaset i Bergen i går. Sjelden har vel kjendisfaktoren vært så høy i vestlandsbyen som i går. Og det sjøl om Elisabeth Andreassen og ektemannen Tor sto fast på Fornebu, og Tor Endresen var opptatt med spillejobb annetsteds.

Svensk krystall

Carola og Amadeus hadde en svensk krystallvase på lur til den solbrune og - som vanlig - sprudlende Lollipop-generalen.

- Rune er en svært sjenerøs person, og jeg er her først og fremst som en venn av ham, sa Carola, som har kjent jubilanten siden 1983. Den svenske sangartisten gjorde seg sist bemerket ved å danke ut norske artistkolleger i kampen om å få synge hovedtemaet til musikalen «Sophie's World». 23. august kommer hun til Momarkedet, og da blir det urpremiere på Sophie-balladen for fjernsynsseerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer