Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Østkantsoul og gospeltrøkk fra Jokke

Glem de ti bud og et liv etter døden. Stå heller litt seint opp og konverter til yppertseprest Joachim Nielsen og hans sjelevandrere i Jokke og Valentinerne.

Bandets nye LP «Frelst» er den norske rocken vi må ha ettersom Raga Rockers DumDum Boys har oppsøkt stillheten.

For åndelig far Joachim Nielsen, Petter Pogo (nyfrelst på bass/gitar/keyboard) og trommis og låkkspesialist May Irene Aasen suger tak i det du har igjen av sjel allerede på åpningskuttet «Frelst». Her er det østkantsoul og gospeltrøkk med det herlige feminine koret Helle Stensbak og Bitten Forsudd. En sikker hit på alle «forspill», mellomspill, underspill og etterspill. Og etter etterpsill!

Foruten de tre vise menn/kvinne hjelper det at produsent Jørn Christensen har meisla lydbildet akkurat så skeivt som det skal være. Er superplussd til covertegneren også, broder Christopher Nielsen. Heftet om «Fortsettelsen» - med dokumentarbildet fra Jokkes sitartrening i India - er verdt litt morragroms i øya.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media