Otto Jespersen gjør comeback

Otto Jespersen har fått nok - lager  nytt TV 2-program

- Jeg irriterer meg over mange ting, og da er det veldig tilfredsstillende å få et eget program der jeg kan la raseriet ramme de ansvarlige.

FÅTT NOK: Otto Jespersen og Emilie Skolmen kommer med nytt program til  høsten. Foto: Espen Solli/TV 2
FÅTT NOK: Otto Jespersen og Emilie Skolmen kommer med nytt program til  høsten. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter fire år borte fra skjermen, er Otto Jespersen klar med et nytt program.

I «Otto har fått nok», skal han ifølge TV 2 prøve å forstå, forklare og komme til bunns i det som irriterer ham i samfunnet, sammen med makker Emilie Skolmen.

- Jeg irriterer meg over mange ting, og da er det veldig tilfredsstillende å få et eget program der jeg kan la raseriet ramme de ansvarlige. Om vi ikke løser sakene, så er det i alle fall god egenterapi for en sinna mann i 60-årene, sier Otto Jespersen i en pressemelding.

Ifølge TV 2 er dette første gang Jespersen er klar med et TV-program siden 2013. Programmet får premiere til høsten.

I en beskrivelse av programmet skriver TV 2 mens Norge kåres av FN til verdens lykkeligste land, er det ikke alle som kjenner på denne lykkefølelsen. Jespersen får han hjelp av Skolmen til å finne humoristiske løsninger på saker i samfunnet han mener det bør ryddes opp i.

- «Otto har fått nok» er et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv og ikke minst oss seere tar Otto Jespersen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger, sier TV 2s humorsjef Alice Sommer.

Ifølge Sommer tilbyr Otto seg å være seernes ventil ut mot samfunnet.

- Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer