Otto på nye oppdrag

Torsdagsklubben er tilbake. Nå tar de sjansen på å sende Otto Jespersen ut for å lage reportasjer.

Fått nok av Otto & co? Si din mening! Silje Stang skal nok en gang prøve å holde Thomas Giertsen og Otto Jespersen i ørene. Det var ikke alltid like greit sist, og Otto klarte å tirre opp halve Norge med sine knallharde appeller.

Da Thomas Giertsen i tillegg klarte å knekke hånda under håndbak mot en litt for sterk kvinne, ble klubbmedlemmene det naturlige samtaleemnet i mange kantiner og røykerom.

Seertall

31. oktober satte Torsdagsklubben rekord med 1,2 millioner seere. Det var uka etter at Otto skapte rabalder ved å be «alle gode

krefter slå seg sammen og spandere Oslo-tur på Christer Petterson».

- Vi har ikke gjort oss noen forventninger til seertall, og starter fra begynnelsen igjen. Vi er godt fornøyd hvis vi får 600 000 seere i dag og jobber oss oppover, sier prosjektleder for Torsdagsklubben, Rolf Wenell til Dagbladet.no.

Han har ingen forhåpninger om å slå den gamle klubbrekorden.

- Det tror jeg ikke vi klarer. Det var en helt spesiell situasjon, og vi gikk ned igjen til rundt 970 000 seere seinere. Vi håper å klare slike seertall, men det kommer også an på konkurransen fra de andre kanalene.

Otto på tur

Denne sesongen består av 13 programmer. Torsdag for en uke siden sendte TV 2 en oppsummering av forrige sesong. Elleve torsdager framover er det duket for direktesendte programmer fra Smuget, før runden avsluttes med nok en sammenfatning.

Wenell røper at det blir gjensyn med videoinnslagene med Thomas Giertsen, og at de fortsetter konseptet med to gjester. Gårsdagens utvalgte var TV-kjendis Anne-Kat. Hærland og valgforsker Frank Aarebrot.

Det ble gjensyn også med både aktualitetsrundene og avisutklippene. Torsdagsklubben hadde sesongpremiere i går kveld. Fått nok av Otto & co? Si din mening!

TILBAKE: I kveld blir Torsdagsklubben sluppet løs igjen.