Dagbladet Spill

Over 100 søkte på «Norges kuleste jobb». Disse fire skal spille for Dagbladet

Christopher Robin, Bianca, Henrik og Emilie skal fylle Dagbladets spillkanal med innhold.

FIKK JOBBEN: Emilie Marty Bye, Bianca Nustad, Christopher Robin Omdahl og Henrik Moe Wæhre fikk jobben i Dagbladet Spill. Bli litt bedre kjent med dem her, og følg med oss videre!Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I februar annonserte Dagbladet at avisa satser på spill og gaming, og startet Youtube-kanalen Dagbladet Spill.

I samme vending ble det lyst ut en stillingsannonse, der Dagbladet etterlyste gaminginteresserte innholdsprodusenter, under overskriften «Vil du ha Norges kuleste jobb?»

Det spørsmålet var det over 100 søkere som svarte «ja» på.

Nå har Dagbladets kulturredaktør Sigrid Hvidsten og Dagbladet Spill-prosjektleder Marie Røssland plukket ut to menn og to kvinner i alderen 17 til 26 år, som skal fylle Youtube-kanalen med innhold.

- De er veldig forskjellige alle sammen, og utfyller hverandre veldig fint. De har forskjellige personligheter og interesser innenfor spill, sier Røssland, som i utvelgelsesprosessen fikk hjelp av den kjente youtuberen Joachim «Noobwork» Haraldsen.

  • Bli bedre kjent med Christopher Robin, Bianca, Henrik og Emilie nederst i saken!

«Let's play»

De fire skal ukentlig levere videoinnhold til Dagbladet Spill-kanalen. Det vil bli alt fra såkalte «Let's play»-videoer, der gameren filmer seg selv og skjermen mens hen spiller, til anmeldelser og serier med flere videoer om samme spill. Samt tips og triks til nytte for andre spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer