Over 300 000 så premieren av «Hvem bryr seg»

Nå hylles serien i sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går var det duket for premiere på TV 2s nye torsdagsserie «Hvem bryr seg».

Med Klaus Sonstad (45) i spissen, er programmets hovedfokus å sette søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. 

Ferske tall viser nå at 339 000 seere satt benket for å få med seg første episode, noe som utgjør en seerandel på 23,1 prosent.

- Godt fornøyd Til sammenlikning hadde «Hvem bryr seg» nesten dobbelt så mange seere som «Bønder i byn» hadde på samme tidspunkt uken før, da med sine 179 000 seere.

- Vi er veldig godt fornøyd med premieren, og det er helt klart at mange bryr seg når 339 000 følger premieren på TV 2. Tilbakemeldingene på programmet har vært strålende og engasjementet i sosiale medier tilsier at tematikken er engasjerende og at programmet er en tankevekker for mange. «Hvem bryr seg» er et viktig program, og hvis vi  klarer å øke folks bevissthet og få flere til å bry seg og ta ansvar for andre når de beveger seg i det sosiale rom, så lykkes vi på alle måter med dette prosjektet, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer