Over 400.000 spiller «Age of Conan»

Nå er spørsmålet hvor mange som blir.

(Dagbladet.no) På fredag ble det norske online-rollespillet «Age of Conan» lansert i Europa, tre dager etter at spillet ble sluppet i USA.

I dag kom Funcom med en børsmelding der de kunne opplyse om at spillet allerede har fått over 400.000 betalende abonnenter.

Finansdirektør Olav Sandnes i Funcom uttalte før helgen til Dagens Næringsliv at «Age of Conan» vil være en «fantastisk suksess» om spillet når en million abonnenter, og et «mislykket prosjekt» om de bare når 100.000 spillere.

- Dere er med andre ord på god vei til å nå suksessmålet?

- Vi er fornøyd med mottagelsen, og er forhåpningsfulle til videreutviklingen, sier Sandnes til Dagbladet.no.

Funcom har serverkapasitet til rundt 700.000 spillere fra start. De som har kjøpt spillet har fått 30 dagers gratis spilletid med på kjøpet, og spørsmålet nå blir hvor mange som aktivt kjøper ny spilletid om litt under en måned.

- Ja, videre salgsutvikling samt hvor mange som ønsker å holde abonnementet - og hvor lenge de holder på det - er det som er det som vil avgjøre om Age of Conan blir en kommersiell suksess, sier Sandnes.

«Age of Conan» ble gitt toppkarakter av Dagbladets anmelder fredag, basert på første uken med spilletid. Vi vil vende tilbake i tiden framover med utvidede inntrykk fra spillets utvikling videre.

Over 400.000 spiller «Age of Conan»