- Over 70 skuespillere har spilt Sherlock Holmes. Nå er det min tur

Sir Ian McKellen delte bilde med fansen.

KLAR FOR DETEKTIV-ROLLE: Sir Ian McKellen ga en sniktitt på hvordan han ville se ut i den kommende filmen «Mr. Holmes». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR FOR DETEKTIV-ROLLE: Sir Ian McKellen ga en sniktitt på hvordan han ville se ut i den kommende filmen «Mr. Holmes». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I september i fjor ble det kjent at skuespiller sir Ian McKellen (75) skulle tre inn i rollen som Sherlock Holmes for den kommende storfilmen «Mr. Holmes».

Rollefiguren har blitt portrettert en rekke ganger, blant andre av Sir Christopher Lee, Frank Langella, Peter O'Toole, Charlton Heston, Jonathan Pryce, Robert Downey jr., Jonny Lee Miller og Benedict Cumberbatch.

Nå skal imidlertid fansen få hoppe fram i tid, hvor McKellen skal gå inn i karakter som den pensjonerte mesterdetektiven. Han er her 93 år gammel og skal oppklare en 50 år gammel uløst sak.

- Min tur Det har så langt vært lite å hente i form av bilder og videoklipp fra filmen, men nå har McKellen lagt ut et bilde på sin Twitter-konto, hvor han er iført en grønn hatt, sort dress og kåpe. 

- Over 70 skuespillere har tidligere hatt rollen som Sherlock Holmes. Nå er han 93 år gammel, og nå er det min tur, skriver han.

De fleste har nok sitt forhold til 75-åringen gjennom «Ringenes herre»-trilogien, hvor han spiller rollen som Gandalv. 

Det er den Oscar-belønnede regissøren, Bill Condon, som står for prosjektet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer