Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Over 800 000 kan våkne uten TV 2-kanalene på mandag

RiksTV og TV 2 er fortsatt ikke enig.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fra og med 1. januar 2018 kan det oppstå en situasjon hvor ingen av TV 2s kanaler vil være tilgjengelig for RiksTVs kunder. Dette gjelder både TV 2-kanalene i Rikspakken, TV 2 Sport Premium og Cmore, skriver TV 2 på sine nettsider.

Ifølge Kampanje betyr det at 272 000 RiksTV-kunder står i fare for å miste alle TV 2-kanalene. Siden man regner tre tv-seere pr. husstand, kan konflikten ramme over 800 000 nordmenn.

Partene forhandler fortsatt, og RiksTV sier til Kampanje at de har tro på at de finner en løsning på konflikten. Også TV 2 sier at de fortsatt håper på en løsning.

Kampanje skriver at TV 2 har krevd flere titalls millioner kroner årlig for at RiksTV skal kunne fortsette å tilby sine kunder de attraktive TV 2-kanalene.

I fjor forhandlet TV 2 med Get om en avtale som omfattet om lag 500.000 av TV-distributørens kunder. Den gang ble forhandlingene utsatt til nyåret, og partene ble etter hvert enige, skriver NTB.

I 2016 førte brudd i forhandlingene mellom Telenor-eide Canal Digital og Discovery til at 2,5 millioner TV-seere var uten TVNorge-kanalene i ti dager.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!