Over en million så Agnete vinne «Skal vi danse»

Mest sette finale på tre år.

TOK SEIEREN: Agnete Kristin Johnsen, kjent fra bandet The Blacksheeps, og dansepartner Egor Filipenko kunne motta den store pokalen av programleder Katrine Moholt lørdag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TOK SEIEREN: Agnete Kristin Johnsen, kjent fra bandet The Blacksheeps, og dansepartner Egor Filipenko kunne motta den store pokalen av programleder Katrine Moholt lørdag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge TV 2 hadde lørdagens finalesending i gjennomsnitt 899 000 seere, 48,7 prosent av alle norske tv-seere over 12 år på sendetidspunktet. På det aller meste fulgte 1 072 000 med da Agnete Johnsen og Roar Strand kjempet om seieren.

Det skal være de beste seertallene for en «Skal vi danse»-finale siden 2011, da Atle Pettersen vant i konkurranse med Kari Traa. Også sesongen totalt sett er den beste på tre år.

- Det er vi selvsagt veldig godt fornøyde med, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i en pressemelding.

Høstens Skal vi danse-sesong er den tiende i rekken og har vist Kine Hellebust, Per Heimly, Zahid Ali, Kash King, Linnea Myhre, André Villa, Line Verndal, Fam Irvoll, Idar Vollvik og Caroline Berg Eriksen i sving på parketten i tillegg til de to finalistene.

Det har i det hele tatt vært en god høst for landets største kommersielle tv-kanal.

«Senkveld» har den beste sesongen siden 2010, har passert «Skavlan» som landets mest sette talkshow og hadde i helga en markedsandel på 45,6 prosent.

Også «Farmen» går godt, er oppe i 944 000 seere, markedsandel på 46,0, og en knallhard konkurrent til NRKs store dramasatsing, den tredje sesongen av «Lilyhammer», som hadde premiere for skuffende 630 000 forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer