Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Over på den mørke siden

Massiv post-hardcore fra oslobandet Wolves Like Us.

Foto: Andras György Varga
Foto: Andras György Varga Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ALBUM: Oslobandet Wolves Like Us har nok alternativrockkapital på bok til å holde det gående vel og lenge. Medlemmene har fartstid i både Amulet, Infidels Forever og JR Ewing. Den regla kjenner de fleste, så det lar vi ligge.

Plate nummer to, «Black Soul Choir» er volumiøs post-hardcore mettet med tunge riff, kvernende melodilinjer og lummer atmosfære. Det hele er kyndig avlevert i instrumentalavdeling og godt skrudd sammen produksjonsmessig. Det låter mørkt og massivt av kvartetten.

Black Soul Choir

Wolves Like Us

4 1 6
Plateselskap:

Prosthetic Records / Indie Distribution

Se alle anmeldelser

Men det finnes noen unntak, «When Will We Ever Sleep» er nesten Foo Fighters-aktig lett på labben. «Dig With Your Hands», er platas gyngende høydepunkt med sine fengende vokallinjer og mastodonske gitarspill. Avslutningen «Thanatos Wins Again» viser at bandet kan skrive god, episk tungrock med progressive undertoner.

Det er noe grå materie her som ikke vil feste seg etter gjentatte forsøk, inkludert den grungeaktige balladen «Lovescared», men i sum er «Black Soul Choir» en suggererende og stilmessig fornøyelig tur over på den mørke siden.

image: Over på den mørke siden
Hele Norges coronakart