Anmeldelse: Odd Nordstoga - «Inn i skogen»

Overbeviser igjen

Odd Nordstoga har kost seg hjemme på musikkrommet.

UT PÅ TUR: Odd Nordstoga har pakket ned gitaren og er snart klar for en lang høstturné. Han har spilt inn store deler av albumet «Inn i skogen» hjemme, men har også hatt besøk av andre musikere. Resultatet er nok en gang overbevisende, mener vår anmelder. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
UT PÅ TUR: Odd Nordstoga har pakket ned gitaren og er snart klar for en lang høstturné. Han har spilt inn store deler av albumet «Inn i skogen» hjemme, men har også hatt besøk av andre musikere. Resultatet er nok en gang overbevisende, mener vår anmelder. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ALBUM: «Så lett som ingenting» synger Odd Nordstoga på albumet «Inn i skogen». Og det skal vi liksom tro på?

Etter slipp av singelen «I går» for en måned siden var det all grunn til å skru opp forventningene foran langspilleren «Inn i skogen», som er tilgjengelig fra i dag. Og Nordstoga innfrir.

Jeg kunne like godt skrevet «selvfølgelig», for har Nordstoga noen gang gitt ut et dårlig album? «Han er nesten provoserende bra, denne mannen», skrev jeg da han slapp «Fatig ferdamann» for to år siden. Hva skal jeg skrive nå, når han følger opp med gjennomført fine «Inn i skogen»?

Allsidig

Noe av hemmeligheten bak Nordstogas suksess er nok allsidigheten. Du kjenner ham igjen umiddelbart, men likevel blir han aldri forutsigbar. Han stivner ikke i en form. Han føles trygg, men å kalle ham traust vil være en fornærmelse. Nivået på det han og hans medmusikere leverer er for høyt til det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer