Overbeviste Woody på 30 sekunder

Den skotske «Star Wars»-stjernen Ewan McGregor trodde han dummet seg ut da han traff Woody Allen for første gang. Nå har han hovedrollen i kinoaktuelle «Cassandra’s Dream».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VENEZIA (Dagbladet): Woody Allen trengte ikke særlig lang tid på å gi en av hovedrollene i sin nye film «Cassandra’s Dream» til Ewan McGregor - kjent fra blant annet «Trainspotting» og «Star Wars».

Og også McGregor - som i sitt møte med pressen framstår som ekstremt laidback - innrømmer at han ble helt satt ut av deres første møte.

Han hadde hørt at Woody skulle filme i London, og maste på agenten om å skaffe ham en rolle. Plutselig en dag fikk McGregor vite at mesterregissøren ville møte ham, og han kastet seg derfor på flyet til New York.

Kort stjernemøte

- Woody var forsinket, men da han først kom sa han bare «right», kikket litt på meg, og snudde igjen. Hele møtet tok vel drøyt 30 sekunder. Jeg trodde jeg hadde gjort noe galt, forteller McGregor til Dagbladet under filmfestivalen i Venezia.

Kort tid etterpå ringte imidlertid mesterregissøren opp igjen, og en noe forvirret skuespiller fikk vite at avtalen var i boks.

«Cassandra’s Dream» er en krimfortelling fra London, som mange kritikere har vurdert som et litt halvslapt hvileskjær for Allen før den kommende storfilmen «Vicky Cristina Barcelona».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer