Overdreven vold i Gaza?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Voldsbruken er fullstendig overdreven, får vi vite, noe som ikke bare gjør meg trist, men også får meg til å lure på hva som ville vært akkurat passe bruk av vold. Ville det vært ok med ti drepte barn, mens hundre og tyve er å overdrive?

Forfatter Herman Willis, 9/1

«Herman ser nyansert på konflikten og prøver, i all sin utopi, å skape fornuft eller i hvert fall noen reflekterte ord om den.

Espen G.«Forsvarskrigen på Gazastripen kan vi dra kjensel på fra norske klasserom: Han som sitter bak deg, knipser deg på ørene. Først gir du beskjed om at du ikke liker det, og ber ham holde opp. Han bare fortsetter å knipse deg på ørene. Du begynner å vifte med armene, og prøve å unngå å bli knipset, i tillegg til å gi beskjed om at han må slutte. Han fortsetter å knipse deg på ørene. […] Da blir du sint til slutt, fordi ingen av dine advarsler, eller reaksjoner, får denne "terroristen" til å stoppe.

Ronny Olsen«Det Israel gjør er en hevnaksjon på linje med tyskernes summariske henrettelser og andre overgrep mot sivile nordmenn under krigen. Bortsett fra at Israel aldri vil bli stilt til ansvar, men kan ture fram på en måte som ville fått USA til å invadere om et vilkårlig annet land hadde gjort det samme (jamfør da Saddam ville "ta tilbake" Kuwait).

Jaded Gamer«Willis problem er at han har tatt stilling for den overgripende makten, for uretten!

Dag

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer