OVERFALT: Roskilde-festivalen startet i går med blant andre Gorillaz og norske Serena-Maneesh på scenen. Senere på natten ble en mann stukket tre ganger med kniv. Foto: Eirik Helland Urke
OVERFALT: Roskilde-festivalen startet i går med blant andre Gorillaz og norske Serena-Maneesh på scenen. Senere på natten ble en mann stukket tre ganger med kniv. Foto: Eirik Helland UrkeVis mer

Overfalt og stukket med kniv tre ganger på Roskilde

Den mistenkte gjerningsmannen gjemte seg i et telt.

|||ROSKILDE (Dagbladet): En 25 år gammel mann ble ved firetiden i natt overfalt og stukket ned på Roskilde-festivalen. 25-åringen ble stukket i brystet, i armen og i siden, men slapp unna skader på vitale organer.

Han er nå skrevet ut fra sykehuset i Roskilde.

En time senere, klokken 05.07, anholdt politiet i Midt- og Væstsjælland en 17 år gammel mann fra Brønshøj, mistenkt for å stå bak knivstikkingen. Han gjemte seg da i et telt.

Bakgrunnen for knivstikkingen skal ifølge politiet være at 17-åringen ble forfulgt av en gjeng, og da han så ble omringet, stakk han ned 25-åringen.

Ellers melder politiet i Midt- og Væstsjælland i nattens logg om fyll, fyllekjøring, hasjbeslag og sniking i forbindelse med Roskilde-festivalen.

De melder også om at en 32 år gammel mann fra København utgav seg for å være en sivilkledd politimann og prøvde å få ut fire festivalpass gratis fra billettluka.

Følg Dagbladets Roskilde-team på Twitter. @jonaspetter og @urke.