- Overflatisk sexgal

- Arve Juritzen fremstår som overflatisk sexgal, med behov for stadig å si «dildo» på direkten. Les hva kritikerne og leserne mener om Big Brother.

I går starta det. Og det fortsetter i 99 dager til. Seeroppslutningen på premieredagen for Big Brother var dårlig. Kritikerne er heller ikke smørblide.

- Profesjonelt

- Riktignok har de klart å komme seg gjennom nåløyet, og er en av de 12 utvalgte. Bortsett fra det har de ikke gjort noe som helst. Likevel blir de dyrket som stjerner og folkehelter, og får nesten like stor oppmerksomhet som OL, skriver VGs kommentator Jørn Pettersen.

Han mener gårsdagens show var uhyre proft laget med mange ingredienser uten løse tråder og grundige presentasjoner av folk som har lært leksa si.

- Kjedelig

Dagbladets Andreas Wiese mener premieren var elendige greier:

- Jeg klarer bare ikke å venne meg til at noe kan være så pinlig og så kjedelig samtidig.

«Big Brother»s suksess vil avgjøres av hvor mye oppmerksomhet vi i andre medier er villig til å gi dem, skriver Wiese.

Dildofokusering

I Aftenposten står heller ikke jubelen i taket over ny sesong med BB:

- Er vi sultne på mer 'reality'? Sikkert, men vi er ikke sultne på mer møl. Vi mennesker blir vant til det meste, bare ikke kjedsomhet.

Og programlederen får høre det.

- Vanligvis er programleder Arve Juritzen profesjonell. I går fremsto han som «American Psycho»'s Patrick Bateman, som en overfladisk sexgal i designerklær, skriver Kjetil S. Østli.

Han mener Arve hadde hang-up på ordet «dildo».

- Lavmåls

Våre lesere er heller ikke fra seg av begeistring. Reaksjonene i vårt debattforum er delte.

- Å sitte å se på en gjeng fremmede ungdommer drikke seg fulle på TV og deretter drite seg ut i fylla er IKKE spennede program. Dette er lavmåls, skriverO.K..

- Big Brothers barnslige fokusering på sex irriterer meg sanseløst, skriver Martin.

Men Christian tror på ny seersuksess:

- Jornalister og synsere kan rope så høyt de bare vil. Big Brother kommer til å bli populært i år også.

Les hele innlegget.

Hva mener du? Delta i debatten!

ANETTE OG ARVE:</B> Programlederne får hard medfart i dagens aviser og av leserne. <a href=http://debatt.dagbladet.no/debatt/discussion.html?board_id=2000243999>Hva mener du om nye Big Brother?
DENNIS PÅ VEI INN:</B> Flere klager over fokusen på sex i gårsdagens premiere. Dennis slår et slag for mer av det med sitt motto «Du skal elske din neste, pule de fleste. Vil du ha mer, skal du ta det du ser. Før var det jakt, fiske og fangst, nå er det fest, fitte og angst.» Bak gjerdet står foreldrene og tar farvel med sønnen.