Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bill O'Reilly

Overgrepsanklagede Bill O'Reilly ferdig i Fox News

Granskes for seksuell trakassering. 

FERDIG I FOX NEWS: Bill O'Reilly har vært Fox News mest populære programleder. Nå er han ferdig i kanalen. Foto: Richard Drew / NTB Scanpix
FERDIG I FOX NEWS: Bill O'Reilly har vært Fox News mest populære programleder. Nå er han ferdig i kanalen. Foto: Richard Drew / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet at Fox News-profilen Bill O'Reilly (67) kjemper for jobben etter en ny anklage om seksuell trakassering.

I kveld kom nyheten om at O'Reilly forlater kanalen. Det skriver CNN.

«Etter en grundig og nøye gjennomgang av påstandene, har selskapet og Bill O'Reilly enige om at Bill O'Reilly ikke vil komme tilbake til Fox News Channel.» heter det i uttalelsen fra selskapet.

Ifølge CNN var planen opprinnelig at O'Reilly skulle returnere til programmet sitt «The O'Reilly Factor» mandag, etter en to ukers ferie. Slik ble det imidlertid ikke.

Skal ha punget ut

Tidligere denne måneden skrev New York Times at O’Reilly har betalt over 110 millioner kroner til fem kvinner som har beskyldt ham for seksuell trakassering.

Ifølge avisen har den profilerte kommentatoren betalt kvinnene til sammen 13 millioner dollar i bytte mot deres taushet og at de ikke tar sakene mot ham til retten.

Denne uka gikk ytterligere en kvinne ut mot O'Reilly og anklaget ham for seksuell trakassering.

Fikk Trump-støtte

Bill O'Reilly har aldri innrømmet seksuell trakassering, og sier han valgte å betale kvinnene som kom med anklager mot han for å skåne sin egen familie.

- I løpet av mine 20 år i Fox News har ingen klaget meg inn for personalavdelingen, ikke engang anonymt, har er 67-åringen tidligere sagt.

Kort tid etter at overgrepsanklagene ble kjent, gikk USAs president Donald Trump ut og støttet O'Reilly.

- Jeg tror ikke Bill gjorde noe galt. Han er en person jeg kjenner veldig godt. Han er en god person, sa Trump tidligere denne måneden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media