Overlegen lyd- og bildekvalitet er ikke lenger er nok til å trekke publikum til kino. Med 4DX involveres hele kroppen

Hva er den fjerde dimensjonen?

I OSLO FØRST: I første omgang er det bare de største og mest actionfylte Hollywood-produksjonene som vil bli å se i 4DX-tapning i Oslo, som «Skull Island». Foto: Filmweb
I OSLO FØRST: I første omgang er det bare de største og mest actionfylte Hollywood-produksjonene som vil bli å se i 4DX-tapning i Oslo, som «Skull Island». Foto: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forrige uke åpnet Norges første 4DX-sal på Ringen Kino i Oslo. 4DX er et konsept som tilbyr publikum muligheten til å se film i spesialbygde saler med bevegelige seter som rister og slynges hit og dit, mens røykbomber og strobelys går av i salen, og vifter og pumper skaper en illusjon av vær og vind. På toppen av det hele kommer et bibliotek på ni forskjellige dufter som ytterligere skal bidra til å forsterke innlevelsen, samt 3D, dersom filmen støtter det. Det sier seg selv at et slikt akkompagnement ikke passer alle typer filmer, og i første omgang er det bare de største og mest actionfylte Hollywood-produksjonene som vil bli å se i 4DX-tapning i Oslo.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer