Eurovision-finale:

Overlegne favoritter

Ukrainas Kalush Orchestras vinnersjanser fortsetter å øke foran lørdagens finale. Ingen andre har hatt like stor sjanse for å kapre trofeet de siste ti åra.

Overlegne favoritter
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TORINO, ITALIA (DAGBLADET): Lørdag kveld er det duket for den store finalen i Eurovision Song Contest.

De intergalaktiske, gule ulvene og deres astronaut-venn i norske Subwoolfer har herjet Torino i over ei uke, og det er ingen tvil om at «Give That Wolf A Banana» fenger hos folket.

Overalt i byens gater kan man skimte gule ulve-capser og en og annen oppblåsbar banan.

Fansen elsker mystikken, men vil trioen kaste maskene lørdag kveld? Fredag fikk vi avkreftet at Andreas «Tix» Andresen Haukeland gjemmer seg i «DJ Astronaut». Fjorårets norske Eurovision-bidrag er nemlig i Torino for å dele ut de norske jurystemmene, meldte NRK i en pressemelding.

Overlegen Ukraina

Det er imidlertid en del andre bidrag som tar en solid banan-sklitakling på Subwoolfer, ifølge bookmakerne. Før generalprøvene fredag lå Norge på en niendeplass på listen.

Det ukrainske bidraget, og gjennomgående forhåndsfavoritt, «Stefania» av Kalush Orchestra har nå nådd nye høyder på oddsen. De tangerer hele 60 prosent sjanse for å stikke av med det gjeve trofeet lørdag kveld.

Dagbladet har gjennomgått oddsen i Eurovision de siste ti åra fra bettingsida Bet365. Siden 2012 har ingen hatt like høye vinnersjanser som Ukraina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer