SYVENDE SESONG: En av karakterene som har vært borte siden tredje sesong, dukker opp igjen i den syvende sesongen av «Game of Thrones», som er en av verdens mest sette TV-serier om dagen. FOTO: HBO
SYVENDE SESONG: En av karakterene som har vært borte siden tredje sesong, dukker opp igjen i den syvende sesongen av «Game of Thrones», som er en av verdens mest sette TV-serier om dagen. FOTO: HBOVis mer

Overraskende gjensyn i «Game of Thrones»

En av karakterene fansen ikke har sett på lenge, vil plutselig dukke opp igjen.

(Dagbladet): Sesong syv av «Game of Thrones» ruller snart over skjermen igjen, og fansen ser ut til å få et gjensyn med en karakter som har vært bort fra serien siden slutten av tredje sesong.

NB: Spoiler. Ikke les videre om du ikke vil vite hva som skjer i sesong syv.

VINTEREN ER HER: En ny trailer på hele to minutter avslører en del av handlingen i den kommende sesongen av «Game of Thrones». Video: HBO Vis mer

Første episode av den nye sesongen, kalt «Dragonstone», hadde førpremiere i Los Angeles 12. juli. Her deltok skuespiller Joe Dempsie, som spiller Gendry, en av Robert Baratheons uekte sønner og arving til jerntronen.

- Morsomme memeer

Overfor The LA Times kommenterte Depsie fansens reaksjon på tilbakekomsten.

- Den har vært veldig godt, såvidt jeg kan se. Det har bare vært interesse og engasjement og noen ganske morsomme memeer, sier han.

Hvilken episode Dempsie er tilbake i kongedømmene er uklart, og det er også uklart hva som vil skje med ham. Sist gang seerne så noe til ham, rodde han bort fra Dragonstone slott og mot Kings Landing, som er den største byen i kongedømmene.

Filmet falske scener

Nylig fortalte skuespiller Kit Harington, som spiller karakteren Jon Snow i serien, at de hadde filmet falske scener for at fansen skulle sendes på villspor, og ikke gjette handlingen.

TILBAKE: Skuespiller Joe Dempsie, som spiller Gendry, er tilbake i de syv kongedømmene. FOTO: HBO
TILBAKE: Skuespiller Joe Dempsie, som spiller Gendry, er tilbake i de syv kongedømmene. FOTO: HBO Vis mer

Noen av fotografiene som angivelig skulle være «lekket» fra filmsettet var dermed ikke lekkasjer, men et planlagt stunt.

- Vi forfalsket noen scener. Vi satt noen av skuespillerne sammen i ulike situasjoner akkurat når vi visste at det var paparazzi-fotografier i nærheten, sånn at de tok bilder som til slutt endte opp på internett som falske scener, sa Harington i et intervju på tv-programmet Jimmy Kimmel Live.