Førstegangstjenesten:

Overrasker i Førstegangstjeneste

Skuespiller Josefine Pettersen dukker opp i den nye sesongen av Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten».

NY ROLLE: Josefine Pettersen skal spille i Førstegangstjenesten Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NY ROLLE: Josefine Pettersen skal spille i Førstegangstjenesten Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag la NRK ut nye bilder og klipp av den nye sesongen av «Førstegangstjenesten». Der dukket blant annet SKAM-stjerna Josefine Pettersen opp. Hun skal spille mot Herman Flesvig i den nye sesongen av «Førstegangstjenesten.»

- Det å få profesjonelle folk på settet er alltid skummelt, for de blir en del galskap av galskapen. Men hun gjorde en formidabel jobb, sier Herman Flesvig til NRK.

Fredag 12. november starter sesong to av NRK-suksessen.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer

Kjente karakterer tilbake

I mai begynte innspillingen av den andre sesongen av NRK-serien «Førstegangstjenesten», med Herman Flesvig og hans mange karakterer i spissen.

Og allerede da, delte NRK de første bildene fra settet.

- Bildene hinter om premisset for sesongen, sa Linda Reistad, som er kommunikasjonsansvarlig for serien hos statskanalen, og røpte samtidig at karakteren Preben Lohrengren er med videre i sesong to.

På bildene ser man Flesvig med Lohrengren-sveisen på plass, i det han blir klargjort til opptak.

Førstegangstjenesten er i utgangspunktet en lavbudsjettproduksjon, men for denne runden har NRK åpnet lommeboka i noe større grad.

- Vi har ikke fått mye mer, men litt mer midler til sesong to. Overraskelser kan jeg love seerne, og mye action. Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, kunne redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa avsløre overfor Dagbladet i april.

Rød løper

Dagen før premieren, torsdag 11. november blir det førpremiere i Norges største kinosal, Colosseum, skriver NRK.

Der skal det være rød løper og stor kjendisfaktor, og ikke minst kommer sjefen selv, Herman Flesvig. Dette er først og fremst en førpremiere for fansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer