Måneskin:

Overrasker med nakenbilde

Det er ikke første gang Eurovision-vinnerne skaper overskrifter. Tirsdag kveld kastet de klærne og satte fyr på kommentarfeltet.

Frontmannen i Måneskin da han i mai ble mistenkt for å ha brukt kokain under Eurovision-sendingen. Video: Eurovision Vis mer
Publisert

Tirsdag 5. oktober eksploderte kommentarfeltet på rockegruppa Måneskins Instagram-konto, da de la ut bilder av hele bandet som poserte helt nakne.

De italienske musikerne, som vant årets Eurovision, er kjent for å vise mye hud på konserter, og det er heller ikke første gang de har kastet klærne foran kamera.

20. september la frontmann Damiano David ut et bilde der han poserer med en basketball foran skrittet, og bassist Victoria De Angelis la i august ut et bilde av seg selv toppløs.

1. oktober la de dessuten ut et lettkledd TikTok-klipp, der de promoterte singelen som kommer på fredag, «MAMMAMIA».

Stian «Staysman» Thorbjørnsen har tidligere uttalt at han gjerne kunne hatt «en orgie med hele bandet på et hotellrom». Begeistringen ser ut til å vedvare. Når Dagbladet tar kontakt med ham igjen onsdag, sier Thorbjørnsen at Måneskin i hans øyne er «verdens mest sexy band gjennom tidene».

- Da jeg så bildet trodde jeg at jeg var død og hadde kommet til himmelen.

- Verdensherredømme

MGP-ekspert Per Sundnes er også fan av bandet, og sier det er god grunn til at stuntet blir lagt merke til.

- Casen er superinteressant. Det har aldri vært en italiensk artist med verdensherredømme på denne måten, med unntak av noen smørsangere, sier Sundnes til Dagbladet.

Sundnes sier det er det utilslørte og hverdagslige uttrykket som har gjort dem til favoritter hos motehus verden over. Samtidig er det ikke noe nytt å kle seg naken i en reklamekampanje, understreker han.

- De er avhengig av denne typen oppmerksomhet. Man risikerer å bli sensurert når man gjør noe sånt. Det har vært mye nakenhet i hip hop de siste åra, men Måneskin ser ut til å gjøre det på egne premisser. Det virker som de har det jævlig gøy på jobben.

Sundnes ser ellers fram til å høre den nye singelen.

- Jeg håper den blir bra. Det er gøy å se hvem de jobber sammen med, at de spiller med de samme artistene de er inspirert av. Iggy Pop, for eksempel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer