Måneskin:

Overrasker med nakenbilde

Det er ikke første gang Eurovision-vinnerne skaper overskrifter. Tirsdag kveld kastet de klærne og satte fyr på kommentarfeltet.

Frontmannen i Måneskin da han i mai ble mistenkt for å ha brukt kokain under Eurovision-sendingen. Video: Eurovision Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag 5. oktober eksploderte kommentarfeltet på rockegruppa Måneskins Instagram-konto, da de la ut bilder av hele bandet som poserte helt nakne.

De italienske musikerne, som vant årets Eurovision, er kjent for å vise mye hud på konserter, og det er heller ikke første gang de har kastet klærne foran kamera.

20. september la frontmann Damiano David ut et bilde der han poserer med en basketball foran skrittet, og bassist Victoria De Angelis la i august ut et bilde av seg selv toppløs.

1. oktober la de dessuten ut et lettkledd TikTok-klipp, der de promoterte singelen som kommer på fredag, «MAMMAMIA».

Stian «Staysman» Thorbjørnsen har tidligere uttalt at han gjerne kunne hatt «en orgie med hele bandet på et hotellrom». Begeistringen ser ut til å vedvare. Når Dagbladet tar kontakt med ham igjen onsdag, sier Thorbjørnsen at Måneskin i hans øyne er «verdens mest sexy band gjennom tidene».

- Da jeg så bildet trodde jeg at jeg var død og hadde kommet til himmelen.

- Verdensherredømme

MGP-ekspert Per Sundnes er også fan av bandet, og sier det er god grunn til at stuntet blir lagt merke til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.