Dwayne «The Rock» Johnson:

Overrasket: - Føles godt

Dwayne «The Rock» Johnson gravde ekstra dypt i lommeboka for å overraske moren sin på julaften.

SJENERØS: På julaften ga «The Rock» en gave til moren sin til en verdi av 350 000 kroner. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
SJENERØS: På julaften ga «The Rock» en gave til moren sin til en verdi av 350 000 kroner. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Jula handler for mange om å gi – og skuespiller Dwayne «The Rock» Johnson (49) slo virkelig på stortromma med julegaven til sin mor i år.

73 år gamle Fru Johnson fikk nemlig en hvit Cadillac CT5, til en verdi av 30 000 pund, skriver givemesport.com. Det tilsvarer over 350 000 norske kroner.

I en video publisert på Instagram ser man Johnson mor tydelig begeistret, mens hun kaster seg om halsen og setter seg inn i den flunkende nye bilen. Til sine følgere forteller Johnson at det føltes godt å kunne overraske moren sin på denne måten.

- Hun ble overveldet av ren glede, skriver Johnson i Instagram-innlegget.

Han avslutter med en hyllest til mora:

- Vi elsker deg. Du fortjener mye mer.

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gangen «The Rock» er i det gavmilde hjørnet når det gjelder hans mor.

I 2018 ga han mora et hus i julegave. 49-åringen har tidligere snakket om hvor heldig han er som har muligheten til å gi kostbare gaver, og mente altså at mora fortjente alt sammen.

- Hun fortjener mye mer, sa han også den gang, ifølge CNN.

Hvem trenger vel julenissen når man har det «The Rock» som sønn?

Sjarmerende par: Emily Blunt og Dwayne Johnson bidrar til at «Jungle Cruise» fungerer bedre enn den bør, mener Dagbladets anmelder. Video: Disney Vis mer

Wrestling-retur

For Johnsons egen del, har han all grunn til å feire i år. Ikke bare hadde han en enorm suksess med sitt tequila-merke Teremana, men hans siste film, «Red Notice», ble den mest sette filmen i Netflix-historien.

Foreløpig har 50 prosent av alle Netflix-abonnenter rundt om i verden sett «Red Notice». Filmen suste forbi den forrige rekorden på bare 18 dager. Filmen «Bird Box» trengte fire uker på å nå liknende tall.

I tillegg til skuespiller-suksessen ryktes det om at Johnson gjør retur til Wrestling-karrieren. Givemesport skriver at han skal møte sin fetter, Roman Reigns, under WrestleMania i april 2023.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer