<strong>BLIR SELVSENTRERT OG USYMPATISK:</strong> Når man følger en romankarakters følelsesliv, gjennom forholdet til familien, kjærester og stadig skiftende jobber gjennom en hel bok, er det ikke rart hun fremstår usympatisk, mener forfatter Trude Marstein. Foto. John T. Pedersen
BLIR SELVSENTRERT OG USYMPATISK: Når man følger en romankarakters følelsesliv, gjennom forholdet til familien, kjærester og stadig skiftende jobber gjennom en hel bok, er det ikke rart hun fremstår usympatisk, mener forfatter Trude Marstein. Foto. John T. Pedersen Vis mer

Overrasket over fokuset på at romanfiguren hennes har 10 kjærester gjennom livet

Trude Marstein, forfatteren bak «Så mye hadde jeg» tror den har slått an fordi leserne blir irritert av hovedpersonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har tidligere avfunnet meg med at jeg har ganske få lesere, men jeg kjenner veldig glede og begeistring over å få mange, sier Trude Marstein.

Hennes siste roman «Så mye hadde jeg» er nominert til både Brageprisen og Bokhandlerprisen, og leserne trykker den til sitt bryst.

- Jeg liker å bli intervjuet på scenen, jeg liker å dra til bokhandlere. Overraskende mye mer enn jeg hadde trodd at jeg skulle like det.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer