Litteratur:

Overrasket over sin egen suksess

Den britiske forfatteren Claire-Louise Bennett med tanker om alt og ingenting.

DYKTIG: Den britiske forfatteren Claire-Louise Bennett er ute på norsk med sin debutbok, «Dam» (»Pond», 2016). Boka er en rikholdig, vittig og poetisk skildring av en kvinnes hverdag mens hun bor i et steinhus i Irland. Her er hun i Lillehammer, der hun deltar på Norsk Litteraturfestival. Foto: Anita Arntzen
DYKTIG: Den britiske forfatteren Claire-Louise Bennett er ute på norsk med sin debutbok, «Dam» (»Pond», 2016). Boka er en rikholdig, vittig og poetisk skildring av en kvinnes hverdag mens hun bor i et steinhus i Irland. Her er hun i Lillehammer, der hun deltar på Norsk Litteraturfestival. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet):

Den britiske forfatteren Claire-Louise Bennett er mildt sagt overrasket over sin egen suksess. Hennes bok «Dam», som kommer på norsk i disse dager, har slått igjennom hos både kritikere og lesere i England, Australia og USA. Nå er boka under utgivelse til rundt ti land i Europa.

Men det dreier seg ikke akkurat om noen utpreget underholdningsroman. «Dam» er ingen lettskrevet flyplassbok om kjærlighet, arv og død som holder leseren i såkalt åndeløs spenning fra første til siste side.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer