Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Overrumplet Trude med kjærlighetssang

Midtveis i «Den store klassefesten» på NRK1 lørdag kommer veterinærkjendis Trude Mostues forlovede Howard Thomas inn og synger en romantisk sang på walisisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Howard Thomas er fra Wales, og kommer helt overraskende på Trude Mostue (33) under opptakene på Marienlyst i går kveld.

- Jeg måtte bare grine. Han ser så stor og tøff ut, men egentlig er han en pusekatt, sier Trude Mostue til Dagbladet. Hun avslører at det nå jobbes med et norsk TV-prosjekt.

- Jeg har ikke lov til å si så mye, men det blir vel noen dyr i dette programmet også, sier Trude, som begynner å bli lei av veterinærskolen i England.

Det er NRK-sjef John G. Bernander (44) og hans klasse fra Kristiansand, som møter Trude Mostue og hennes medelever fra Manglerud til dyst lørdag på NRK1.

Bryllup

For to år siden ble det slutt mellom Trude og hennes samboer, men nå er alt glemt. I fjor sommer ble hun kjent med organisasjonspsykologen og næringslivskonsulenten Howard Thomas (43).

- Vi leter etter et sted å gifte oss i Norge til sommeren. Mamma er agent og undersøker mulige steder, og vi skal også ha en stor fest i England, sier Trude. Hun vil gjerne flytte hjem til Norge på sikt, noe også forloveden er enig i.

- Det er jo et trygt sted for barn å vokse opp, sier han til Dagbladet. Begge avkrefter imidlertid at de planlegger barn nå.

- Jeg har nok med Howard og kattene mine. Vi slåss om plassen i senga, og Howard må låse dem ute for å få fred, fniser Trude.

Skøytestjerne

Trude Mostue får nok et «sjokk» når lillesøsteren Lene underholder som magedanserinne.

Men også NRK-sjefen, eller bare Johnny som programleder Dan Børge Akerø konsekvent kaller ham, får også uventet besøk under klassefesten.

Sammen med den fordums store, nederlandske skøytestjernen Kees Verkerk, som er Johnnys svoger, kommer søstrene trillende inn i en liten Mini. Sammen må de vises sine campingkunster ved å slå opp en combicamp.

KLINTE TIL: -Han ser så stor og tøff ut, men egentlig er han en pusekatt, sier Trude om forloveden Howard. Til sommeren gifter de seg i Norge.Foto: TRULS BREKKE
Hele Norges coronakart