«Kompani Lauritzen»-festen:

- Overtenning i Elverum

Finalefesten etter sesong 3 av «Kompani Lauritzen» endte med politibesøk. Deltaker Espen Lervaag var til stede på festen, og forteller hva som egentlig skjedde.

STOPPET FEST: Natt til onsdag var noen av deltakerne i årets «Kompani Lauritzen» til stede på en fest etter at innspillingen av serien var ferdig. Det endte med politibesøk og stoppet fest. Foto: TV 2 NTB kultur
STOPPET FEST: Natt til onsdag var noen av deltakerne i årets «Kompani Lauritzen» til stede på en fest etter at innspillingen av serien var ferdig. Det endte med politibesøk og stoppet fest. Foto: TV 2 NTB kultur Vis mer
Publisert

Innspillingen av sesong tre av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen» er ferdig, og i etterkant av innspillingen unnet deltakerne seg både en middag, og flere av dem også et nachspiel.

Kjendisene la feiringen til Scandic Elgstua i Elverum. Festen utviklet seg videre til et nachspiel, der flere av deltakerne var til stede. Det hele fikk en brå slutt. Politiet ble tilkalt etter at festbråket hadde blitt for høylytt og pågått litt for lenge.

Politiet skrev følgende på Twitter:

«Elverum, kl. 0326: Politiet tilkalt for å avslutte en fest på et hotell, etter at festdeltakerne nektet å dempe seg etter anmodning fra de ansatte. Festen avsluttet.»

- Overtenning i Elverum

Manusforfatter, skuespiller og komiker, Espen Lervaag var en av festdeltakerne. Han forteller følgende til Dagbladet:

- Kort fortalt er det mange mennesker som har blitt veldig godt kjent, og som endelig skal få ta den festen de har gleda seg til - og som ikke minst, fortjener det så sinnssykt. Da blir det litt overtenning, da vil man ha det gøy så lenge som mulig. Det er ikke mer dramatikk enn det, sier Lervaag til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer