Øya-band i konsertslåsskamp

Crystal Castles slo til sikkerhetsvakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den canadiske elektropunk-duoen Crystal Castles spilte natt til søndag på klubbprogrammet til festivalen Sonar i Barcelona. Etter å ha fått nok av elendig lyd gjennom hele konserten, begynte vokalist Alice Glass å rasere scenen i sinne, melder NME.

Etter at trommesettet hadde fått smake mer enn bare trommestikkene, men også betonggulvet, kastet hun restene av det på sikkerhetsvaktene nedenfor scenen. Også makkeren Ethan Kath kastet seg inn i basketaket. Etter at Alice Glass hadde slått til en av vaktene, kom Kath i fullt firsprang og hev seg på den samme vakten, som da var i full gang med å dra en sprellende Glass av scenen.

Konserten ble forståeling nok avsluttet der og da.KonserttwitringDen engelske artisten Little Boots, som for tiden er Hove-aktuell, var på konserten og twitret om hendelsen.

- Wow, jeg var nettopp på Crystal Castles-konserten og Alice Glass slo til lydmannen etter at han prøvde å rugbytackle henne på scenen, skrev hun på Twitter-siden sin like etter konsertslutt.

Øyafestivalens pressesjef Jonas Prangerød er imidlertid ikke redd for at festivalens vakthold skal få et ublidt møte med den hardslående duoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer