Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Øya lurer svartebørshaiene

Øyafestivalen går nye veier for å bli kvitt plagsomme svartebørsselgere

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets Øyafestival ser ut til å bli en av historiens mest populære, i det minste hvis en skal dømme etter billettsalget. Øya har vært helt utsolgt de siste to ukene, og festivalen kan by på en rekke store norske og internasjonale navn.

For å hindre at svartebørshaier opererer rundt festivalområdet kommer festivalledelsen til å legge ut 300 billetter i døra hver festivaldag. Billettene legges ut klokka elleve, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Ifølge en pressemelding er det forventet stor rift om billettene, så det er sannsynligvis en god idé å møte opp tidlig.

Det blir dessuten delt ut et gratiseksemplarer av årets Øya-CD til hver av de 500 første som møter opp. CDen inneholder 20 sanger av norske Øya-band.

Norsk musikkbølge

Øyafestivalen 2003 består av 80 band, og norske artister er usedvanlig godt representert.

Store navn som Cato Salsa Experience, Jaga Jazzist, Ephemera, Thomas Dybdahl og St Thomas er alle å finne i Middelalderparken mellom 8. og 9. august.

I tillegg til fredagens og lørdagens hovedkonsert blir det også en egen klubbdag som vil fylle opp Oslos rocke- og klubbscener. Torsdagen er ment som en kickoff til selve festivalen, men hvis du for eksempel vil se Minor Majority må du ta turen ut denne kvelden.

FJORÅRSØYA: Slik så det ut når Øya-festivalen gikk av stabelen i fjor. Slik vil det ganske sikkert se ut i år også.