Øyafestivalen lurt

Det nye hotte bandet fra England er allikevel ikke det nye hotte bandet fra England.

(Dagbladet.no): Hvem er The Tickets?

Vel, leser du den offisielle katalogen der Øyafestivalen presenterer de ulike bandene står det at The Tickets er fra England, er så groovy at de nærmest får den lamme skuespilleren Christopher Reeve til å danse, og er kåret til årets nykomling av bladet Dj Slut for sjutommeren «Freeride».

Dette er ren løgn.

- Ikke så morsomt

- Vi er blitt lurt her. Det som står i katalogen stemmer ikke i det hele tatt. Det kommer et prosjekt i kveld, men de er norske så vidt jeg veit, sier Øyas presseansvarlig Christian Østlie til Dagbladet.no.

Bandet skal ifølge programmet spille på Barong Sai i kveld som en del av klubbdagen til Øyafestivalen.

Østlie forteller videre at både de såkalte Tickets og klubben Barong Sai står bak kveldens stunt. At sistnevnte også er morsomme er ikke så morsomt mener festivalledelsen.

- Barong Sai er våre samarbeidspartnere og vi vil gjerne bli informert om slike stunt i forkant. Akkurat nå lar vi denne saken ligge så får vi se hva vi gjør når festivalen er over, sier Østlie.

- Ikke meningen å lure Øya

Leser du beskrivelsen av bandet The Tickets (\'Billettene\') som har gitt ut singelen «Freeride» (gratistur), så kan man jo tolke løgnen som en grei måte å skaffe seg gratis billetter på. Ifølge bookingansvarlig og medeier i Barong Sai, Dhita Seouw, stemmer det kun delvis.

- Vi får bare en billett, så det er ikke så viktig. Dette var noe vi fant på i fylla en kveld. Det er alltid gøy å lure folk. Og så havner vi jo i media, sier Seouw til Dagbladet.no. Han håper at Øya ikke blir sure for stuntet.

- Vi gjorde ikke dette for å bløffe Øya. Jeg håper de ser det og at de også kan le av dette, sier Seouw.

- Tror publikum blir fornøyd

Og hvem er så The Tickets? Seouw holder på hemmeligheten, men etter det Dagbladet.no kjenner til kan vi vente oss en jam med en del godt kjente folk fra norsk elektronika- og dj-miljø.

Men hva med publikum som kanskje tror de får med seg et nytt elektronikaband fra England?

- Jeg tror ikke de blir skuffet. Det spiller mye annet fett også i kveld og jeg tror de liker overraskelsen. Det går bra.

<B>IKKE SÅ MORSOMT:</B> Øyafestivalens Christian Østlie bekrefter at de er blitt bløffet.
BLØFF:</B> Informasjonen om The Tickets som står i Øyafestivalens offisielle program stemmer ikke.