Øyafestivalen tok feil av navnet til norsk pops nye wonderboy

- Det har jeg ikke sett. Kanskje jeg skal bytte navn.

SER DU FEILEN? I dagens Aftenposten hadde Øyafestivalen fått publisert en reklame av artistene de har fått bekrefta så langt. Det norske guttenavnet i midten, innramma i grønt, er stava feil. Sondre Justad har blitt Sindre. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet
SER DU FEILEN? I dagens Aftenposten hadde Øyafestivalen fått publisert en reklame av artistene de har fått bekrefta så langt. Det norske guttenavnet i midten, innramma i grønt, er stava feil. Sondre Justad har blitt Sindre. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det hender at skrivefeil slipper gjennom nåløyet fra tid til annen.

Noen ganger kan det være alvorlig, som skrivefeilen som kosta 250 briter jobben. Andre ganger kan det være flaut, som da en britisk storavis stava dysleksi feil på forsida.

Neste i rekka av pinlige skrivefeil står på Øyafestivalens regning. I en reklame publisert i dagens Aftenposten, har en norsk artist nemlig fått nytt navn.

Stort år Det er artisten Sondre Justad som har blitt omdøpt. Nå heter han Sindre, i hvert fall ifølge annonsen.

Dagbladet spør artisten om han har sett feilen.

- Det har jeg ikke sett før. Kanskje jeg burde bytte navn. Da blir det enklere å skille mellom meg og Lerche, skriver han i en tekstmelding.

Vanligvis er det etternavnet hans som skrives feil. Han forklarer at Justad fort kan bli Juvsdal, Jusdal og Jurstad. TV 2-programmet «God Sommer Norge» brukte sistnevnte etternavn under en sending i sommer.

Justad har hatt et stort år, med flere utsolgte konserter landet over. Skiva «Riv i hjertet» fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder, som sammenliknet Justad med en norsksyngende Sondre Lerche.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.