Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Øyafestivalen utsolgt

Selv om festivalprogrammet ikke er klart.

(Dagbladet.no:) Tredagerspasset til årets Øyafestival er nå revet bort.

Aldri tidligere har festivalen solgt ut raskere. PR-sjef Jonas Prangerød bekrefter at billettene går fortere for hvert eneste år.

- Dette er nok et et år hvor vi selger raskere enn noen noen gang før. Øya har vært utsolgt hvert eneste år siden 2002, men aldri så kjapt som denne gangen, sier han.

Store artister som Beck, Morrissey og Dum Dum Boys er bekreftet, men festivalprogrammet forøvrig er langt fra komplett.

Når folk likevel kjøper billetter for alle tre dagene, tror Prangerød det skyldes at publikum har tillit til arrangøren.

- Jeg tror folk har tillit til at vi klarer å finne balansen mellom etablerte, og nye spennende navn, og at de derfor velger å kjøpe tredagerspass selv om hele programmet ikke er klart.

Øyafestvalen går av stabelen 9 -12 august, og det finnes fremdeles dagspass til alle dagene. Enn så lenge.

- Alle tidligere år har vi sett at dagspass-salget tar av straks tredagerspasset er utsolgt, forteller Prangerød.

 STADIG MER POPULÆR: Øyafestvalen er nok en gang utsolgt. I år raskere enn noen gang. Her under fjorårets Turboneger-konsert. Foto: Kristin Svorte
STADIG MER POPULÆR: Øyafestvalen er nok en gang utsolgt. I år raskere enn noen gang. Her under fjorårets Turboneger-konsert. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling