Øystein Dolmen: - Det var skjebnesbestemt at jeg møtte Gustav

For fem år siden mistet Øystein Dolmen sin gode venn og makker Gustav Lorentzen. I september kommer kinofilmen om «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin» som de begynte å jobbe med sammen allerede på 80-tallet.

BLÅBÆRSTED:  I lynghagen hjemme på Trolla har Øystein Dolmen funnet sin plass. Det første året plukket de 12 kg bær bare her ute i hagen og det beste av alt - her slipper han å klippe gresset. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
BLÅBÆRSTED: I lynghagen hjemme på Trolla har Øystein Dolmen funnet sin plass. Det første året plukket de 12 kg bær bare her ute i hagen og det beste av alt - her slipper han å klippe gresset. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM: - Jeg kjente Gustav nesten bedre enn han kjente seg selv - og omvendt. Jeg har ikke vært i tvil om hva han ville tenkt om filmen, men det har selvfølgelig vært spesielt å måtte sluttføre det uten ham, sier Øystein Dolmen (68).

Den 25. september har familiefilmen «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin» premiere på norske kinoer. Manuset og illustrasjonene er det ingen ringere enn Knutsen selv, Øystein Dolmen, som står for.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer