- LET ME HEAR YOU SCREAM: ...er navnet på Ozzys nye singel. Den får du helt sikkert høre i Tromsø og Stavanger i september. Foto: AP/Scanpix
- LET ME HEAR YOU SCREAM: ...er navnet på Ozzys nye singel. Den får du helt sikkert høre i Tromsø og Stavanger i september. Foto: AP/ScanpixVis mer

Ozzy kommer til Norge

Skal spille i Tromsø og Stavanger.

||| (Dagbladet): Torsdag 2. september står Ozzy på scenen under Døgnvillfestivalen i Tromsø, og den påfølgende lørdagen, 4. september, får publikum på Rått og Råde i Stavanger muligheten til å oppleve heavy metal-legenden.

«Med en karriere som går over 40 år har flere generasjoner av fans og band et forhold til The Prince of Darkness som leverandør av kvalitetsmetal både med Black Sabbath og som soloartist.», heter det i en melding fra Rått og Råde-festivalen til Dagbladet.

Ozzy har så langt solgt over 50 millioner soloplater. Han var sist i Norge som soloartist i 2007, da han spilte i Oslo Spektrum og på Lerkendal. Osbourne spilte også på Quart i fjor, sammen med all star-bandet til Slash.

- Med ny soloplate og Ozzy i god liveform er jeg sikker på at publikum vil få en fantastisk opplevelse sammen med en levende legende, sier festivalsjef Kristoffer Kinden Endresen ved Rått og Råde til Dagbladet.

Osbourne slipper sin neste studioskive «Scream» 15. juni.