Ozzy stabil etter ulykke

Ozzy Osbourne brakk åtte ribbein, kragebeinet og en nakkevirvel.

Rockestjernen ble lagt inn på Wexham Park Hospital i Slough i Sørøst-England på mandag. Tilstanden hans er stabil. Ulykken skjedde da Ozzy var ute og kjørte på en firehjuls motorsykkel på eiendommen sin i Buckinghamshire. Detaljene rundt selve ulykken er ikke klare, men klokka 14.20 på mandag måtte en ambulanse rykke ut til 55-åringens hjem.

- Han ble lagt inn på intensivavdelingen, sier sykehusets medisinske direktør, Dick Jack.

- ikke livstruende

Operasjonen ble blant annet utført for å løfte kragebeinet som skal ha trykket på en hovedpulsåre, og dermed stoppet blodtilførselen til en arm. Kirurgene forsøkte også å stanse en blødning i lungene hans.

Skadene skal ikke være livstruende.

Da ulykken inntraff hadde Ozzy Osbourne tatt seg en fridag mellom promoteringsarbeidet for duetten «Changes» som han og hans datter Kelly har spilt inn sammen.

- Han har vært gjennom en operasjon blant annet for å løfte kragebeinet. Det lå på en hovedpulsåre, og stanset blodstrømmen til den ene armen hans. Skadene er ikke livstruende, skriver Ozzys talskvinne, Cindy Guagenti, i en pressemelding.

Han hadde også en blodansamling i lungene. The Mirror melder at kona, Sharon, umiddelbart reiste til sykehuset, men opplysningene er så langt ikke bekreftet av andre kilder.

Tredje sesong med «The Osbournes»

De siste årene har MTVs realityshow «The Osbournes» gjort den legendariske rockerens familie kjent gjennom TV. For en måned siden startet produksjonen av seriens tredje sesong om den noe utradisjonelle familiens liv.

Ifølge en talskvinne for MTV var det i går uklart om ulykken vil påvirke innspillingen, eller om den like gjerne inkluderes i tv-serien.

Det er ikke klart om Ozzy Osbourne vil være i stand til å gjennomføre den planlagte konserten i

Oslo Spektrum

lørdag 24. januar 2004.

<B>UTSATT FOR ULYKKE:</B> Ozzy Osbourne.