Ozzy til Norge i juni

Ozzy Osbourne gjør to konserter i Norge i juni - i Trondheim 8. juni og i Oslo 10. juni.

Først går legenderockeren Osbourne (58) på scenen på Lerkendal Stadion i Trondheim som headliner på den nyetablerte rockefestivalen Trondheim Rock Festival.

– Dette betyr mye, for det å trekke de største navnene innenfor rockebransjen er viktig. Sette det på kartet med en gang, sier arrangør Kristian Digre til NRK Trøndelag.

Ifølge Adresseavisen blir det flere hardtrockende godbiter denne helgen: TNT sparker i gang sin egen 25-års jubileumsturné denne kvelden.

Med seg på norgesbesøket tar Ozzy med seg landsmennene i Black Label Society med Zakk Wylde i spissen – som vil varme opp for Osbourne både på Lerkendal og i Oslo Spektrum.

Billettsalgene til konsertene starter ifølge Gunnar Eide Concerts lørdag 27. januar kl. 10.00 for Lerkendal Stadion og mandag 29. januar kl. 09.00 for Oslo Spektrum.

(NTB)

VETERAN: Ozzy er en av rockens store stjerner, både som vokalist i Black Sabbath og som soloartist. Foto: SCANPIX/REUTERS
VETERAN: Ozzy er en av rockens store stjerner, både som vokalist i Black Sabbath og som soloartist. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer