Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

P. Diddy på felgen

Rapperen Sean \'P. Diddy\' Combs (35) satser på felger. Forvent skyhøy bling-faktor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) P. Diddy har markert seg som hip-hopper, skuespiller, maratonløper, motedesigner, kjæresten til Jennifer Lopez, slem gutt og i det hele tatt stor kjendis. Nå satser mannen som tidligere var kjent som Puff Daddy på felger.

Big pimpin\'

Combs har slått seg sammen med firmaet Weld Wheel Industries og laget \'Sean John Wheels\', enorme lettmetallsfelger for luksusbiler. MTV-programmet \'Pimp my Ride\', der gamle biler blir fikset opp med alskens stasj, er vanvittig populært om dagen, og P. Diddys felger skulle passe inn i dette segmentet.

Felgene, som er i butikkene i USA i april, passer for sports-pickuper, luksus-firehjulstrekkere og andre luksusbiler. Felgene vil koste mellom 5000 og 20.000 kroner hver.

Smak og stil

- Felger og hjul er mote - et emblem på smak og stil. Vi har en mulighet til å lage noe spennende i hjulkategorien ved å levere \'Sean John\' sofistikert design i beste kvalitetsproduksjon, sa Combs til AP under en stor motormesse i New York i helga.

Sjefen for Weld Wheels var fornøyd med å sikre seg samarbeidet med superstjernen.

- I det urbane markedet kalles det bling-bling, som betyr å vise seg fram, noe skinnende og \'se på meg, jeg har masse bling\' Våre felger ser ut som de beveger seg aggressivt selv når de står stille, sier Greg Weld.

BLING: P. Diddys nye felgdesign er ikke subtil. Foto: AP
BLING: P. Diddys nye felgdesign er ikke subtil. Foto: AP Vis mer
SEAN JOHN WHEELS: P. Diddy presenterte sin nye felglinje på et motorshow i New york.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!