P3 Gull prisutdeling 2017

P3 Gull: OnklP vinner den gjeve P3-prisen

Sigrid vinner prisen for årets nykommer.

ÅRETS NYKOMMER: Artisten Sigrid, som på forhånd var en storfavoritt med tre nominasjoner, vinner prisen for årets nykommer under kveldens P3 Gull. Tidligere fotballspiller John Arne Riise geleidet Sigrid fram til scenen for å motta prisen. Foto: John Terje Pedersen
ÅRETS NYKOMMER: Artisten Sigrid, som på forhånd var en storfavoritt med tre nominasjoner, vinner prisen for årets nykommer under kveldens P3 Gull. Tidligere fotballspiller John Arne Riise geleidet Sigrid fram til scenen for å motta prisen. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Store deler av musikk-Norge er samlet i Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo i kveld. Femte utgave av prisutdelingen P3 Gull er i gang.

Nå som 2017 nærmer seg slutten, er det nemlig tid for å hylle den aller beste musikken fra året som har gått.

Med rød løper, flotte antrekk og musikalske innslag fra blant andre Sigrid, Hkeem og Temur, Cezinando og Arif er det duket for en heidundrende fest i musikkens navn.

Innen kvelden er omme, er årets beste liveartist, årets låt og årets nykommer kåret. I tillegg skal den gjeveste prisen, P3-prisen, deles ut.

P3-prisen til OnklP

P3-prisen deles ut til én av artistene som har markert seg i løpet av det siste året. Denne prisen blir sammen med årets nykommer valgt ut av juryen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer