P4-sjef Kalle Lisberg går av

Trygve Rønningen tar over jobben.

BLIR STYRELEDER: Kalle Lisberg går fra jobben som sjef i P4 til styreleder i samme radiokanal. Han er også daglig leder i MTG Norge AS. Foto: HAMPUS LUNDGREN/ DAGBLADET
BLIR STYRELEDER: Kalle Lisberg går fra jobben som sjef i P4 til styreleder i samme radiokanal. Han er også daglig leder i MTG Norge AS. Foto: HAMPUS LUNDGREN/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trygve Rønningen (45) er ansatt som ny sjef i P4 etter Kalle Lisberg, som går av ved årskiftet, melder P4 i en pressemelding. Rønningen har tidligere vært programsjef i radiokanalen.

-  Jeg gleder meg til å komme tilbake til P4. Radioen står nå midt i en digital revolusjon, og i norsk media er dette en av de virkelig store mulighetene og utfordringer de kommende årene. P4 skal utvikles på alle plattformer, med mer og enda bedre innhold i mange kanaler, sier Rønningen i en uttalelse.

Rønningen fram til nå vært sjef for TV-produksjonsselskapet Mastiff, og har tidligere blant annet vært journalist i VG, programleder og programsjef i TV2 og programdirektør i P4, TV3 og Viasat 4.  

-  Jeg gleder meg til å komme tilbake til P4. Radioen står nå midt i en digital revolusjon, og i norsk media er dette en av de virkelig store mulighetene og utfordringer de kommende årene. P4 skal utvikles på alle plattformer, med mer og enda bedre innhold i mange kanaler, sier Rønningen.  

Kalle Lisberg (63) er en av gründerne bak P4, da radiokanalen ble startet for 20 år siden, og har vært sjef for radiostasjonen de siste 10 årene. Han forlater imidlertid ikke P4 helt, og vil fortsette som styreleder i P4 og som daglig leder i MTG Norge AS. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer