<strong>STJERNEGLANS:</strong> Tom Cruise har vært en ettertraktet skuespiller siden han slo gjennom på 80-tallet. Ifølge Forbes tjener han rundt 50 millioner dollar i året. Foto: NTB scanpix
STJERNEGLANS: Tom Cruise har vært en ettertraktet skuespiller siden han slo gjennom på 80-tallet. Ifølge Forbes tjener han rundt 50 millioner dollar i året. Foto: NTB scanpix Vis mer

På ett år ble Tom Cruise skilt, gift, og medlem av en omstridt kirke

Actionstjerna er like kjent for kontroversielle uttalelser som halsbrekkende stunt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I over 30 år har Tom Cruise vært en av verdens største filmstjerner, med hovedroller i store suksessfilmer. Samtidig har han gjort seg bemerket med både sine høyprofilerte ekteskap og sin tilknytning til Scientologikirken.

Onsdag 1. august har «Mission: Impossible - Fallout» premiere på Preikestolen. Det er forventet at opptil 1900 mennesker møter opp for å se filmen på det samme stedet hvor Tom Cruise kan ses klamre seg til fjellveggen på lerretet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer