Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

På fylla igjen

Supermodellen Kate Moss holdt seg edru i fem måneder. Men på filmfestivalen i Cannes denne uke sprakk 25-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er modellens nære venner engstelige for henne etter at hun tømte glass på glass med sjampanje på det eksklusive hotellet Du Cap i filmbyen, skriver engelske The Mirror i dag.

Skreik og hylte

- Kate så temmelig ille ut. Hun skreik og hylte og klarte ikke helt å stå oppreist, sier en av hotellgjestene til Mirror.

- De fleste var overrasket over at hun drakk igjen, hun som har vært innlagt til rehabilitering.

Moss' delte sin fyllekule med filmstjerner som Mel Gibson, Darryl Hannah og Miramax-sjef Harvey Weinstein. Hun holdt på til klokka fem om morgenen da hun ble sett snublende ned trappa på Du Cop - hotellet som kastet henne ut ifjor etter bråk på rommet.

Full på catwalken

Tilbakefallet er supermodellens første på fem måneder. Etter at hun ble utskrevet fra avvenningsklinikken uttalte Moss at hun ikke hadde vært edru på 10 år. Ofte stilte hun på catwalken med en liten vodkaflaske i beltet, og drakk tett fra klokka ti om formiddagen

- Jeg vil ikke tilbake til det. Jeg jeg var ikke veldig lykkelig, jeg tror ikke alkohol gjør deg glad, sa Moss i et intervju.

I kampen mot alkoholen fikk Moss hjemmet sitt i London velsignet av en prest og en thailandsk munk. De møtte kanskje ikke opp i Cannes?

BERUSENDE: Kate Moss stilte ofte på catwalken med en liten vodkaflaske i beltet, og drakk tett fra klokka ti om formiddagen