På jakt etter nyheter på Netflix, HBO Nordic og Viaplay?

Her er ukas streamingnytt.

På jakt etter nyheter på Netflix, HBO Nordic og Viaplay?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Litt av hvert å finne på de forskjellige strømmetjenestene denne uka - vi har valgt å trekke fram en velkjent og populær serie, en svært interessant dokumentar, en intens thriller og en drøy dame på scenen.

På Filter finner du som vanlig den komplette oversikten over nyhetene på Netflix, HBO Nordic, Viaplay og C More Play - og for første gang et utvalg fra NRK Nett-TV (vi kommer snart også med TV 2 Sumo).

• Se alle Filters streamingtips!

«Homeland» sesong 4 Sesong fire av «Homeland» har startet som en eneste stor reklamefilm for antidepressiva. For hva har skjedd med den bipolare, egenrådige og dypt ustabile (men briljante) CIA-agenten Carrie Mathieson (Claire Danes)?

Hun har tilsynelatende endelig fått kontroll over sitt eget følelsesliv, til tross for at hun er stasjonert ut i Afghanistan (der hun leder droneoperasjoner) og hun har en datter hjemme i Washington som hun ikke har nevneverdig interesse for. Høh, den pilleresepten skulle vi gjerne hatt tak i.

Men så skjer det: En bombeoperasjon går fryktelig feil, og Carrie blir ansvarlig for et angrep på et bryllup som dreper flere titalls sivile. Et forsøk på å å ordne opp gjør vondt verre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer