På låven sitter missen

Her er den nye Baywatch-stjernen. Monica Hansen fra Tønsberg er iferd med å gjøre karriere i Hollywood. Modell og skuespilleroppdrag har allerede gjort 20-åringen til millionær. - Det har tatt av så utrolig fort. Nå er jeg midt i stjernenes sentrum, og vanker med Mel Gibson, Tom Cruise og Leonardo diCaprio, forteller Monica til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANTA MONICA: Monica Hansen har fått juleferie fra rollen i Baywatch, og feirer familiejul hjemme i Tønsberg.

Monica Hansen dro til USA for å studere jus. Nå har hun byttet ut lovboka med livbøya. Arbeidsantrekket er en rød badedrakt. I september ble hun oppdaget av Baywatch-sjefen David Hasselhoff.

- Jeg har fått en fast rolle som livredder i tv-serien, men episodene jeg har spilt inn til vises ikke i Norge før om over ett år, sier Monica.

Liten rolleDet var en skjønnhetskonkurranse i september i regi av det erotiske magasinet «Perfect 10» som førte til Baywatch-rollen.

- Jeg kom på andreplass og ble en million rikere over natta. David Hasselhoff satt i juryen, og to dager senere spradet jeg rundt i rød badedrakt på Baywatch-settet i Santa Monica.

Men på de seks episodene Monica har spilt inn hittil har hun bare hatt en eneste replikk:«Thank You».

- Jeg har en liten rolle foreløpig, men dette er et ypperlig springbrett videre. Rollen har gitt meg mange flere tilbud, sier Monica som nettopp har skrevet kontrakt med det prestisjetunge modellbyrået Elite i New York. Hun har også fått tilbud fra Playboy, men takker konsekvent nei til nakenfotografering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer