På låven sitter missen

Her er den nye Baywatch-stjernen. Monica Hansen fra Tønsberg er iferd med å gjøre karriere i Hollywood. Modell og skuespilleroppdrag har allerede gjort 20-åringen til millionær. - Det har tatt av så utrolig fort. Nå er jeg midt i stjernenes sentrum, og vanker med Mel Gibson, Tom Cruise og Leonardo diCaprio, forteller Monica til Dagbladet.


SANTA MONICA: Monica Hansen har fått juleferie fra rollen i Baywatch, og feirer familiejul hjemme i Tønsberg.

Monica Hansen dro til USA for å studere jus. Nå har hun byttet ut lovboka med livbøya. Arbeidsantrekket er en rød badedrakt. I september ble hun oppdaget av Baywatch-sjefen David Hasselhoff.

- Jeg har fått en fast rolle som livredder i tv-serien, men episodene jeg har spilt inn til vises ikke i Norge før om over ett år, sier Monica.

Liten rolle
Det var en skjønnhetskonkurranse i september i regi av det erotiske magasinet «Perfect 10» som førte til Baywatch-rollen.

- Jeg kom på andreplass og ble en million rikere over natta. David Hasselhoff satt i juryen, og to dager senere spradet jeg rundt i rød badedrakt på Baywatch-settet i Santa Monica.

Men på de seks episodene Monica har spilt inn hittil har hun bare hatt en eneste replikk:«Thank You».

- Jeg har en liten rolle foreløpig, men dette er et ypperlig springbrett videre. Rollen har gitt meg mange flere tilbud, sier Monica som nettopp har skrevet kontrakt med det prestisjetunge modellbyrået Elite i New York. Hun har også fått tilbud fra Playboy, men takker konsekvent nei til nakenfotografering.

Fest er jobb
Nå er tønsbergjenta på juleferie i Norge, og Dagbladet treffer henne på julefest hjemme hos modellmanager Trine von Rummelhoff.

- Det blir veldig mange fester på meg nå. Det er jo en del av jobben min å møte folk. Det er ganske sprøtt å treffe mine barndomsidoler i levende live. Tom Cruise var jeg jo dødsforelsket i da jeg var yngre. Men jeg ble litt skuffet da jeg oppdaget hvor liten han er. Jeg kan ikke tenke meg en som er lavere enn meg, sier 181 centimeter høye Monica, som røper at hun enda ikke har funnet den rette.