På nachspiel med privatfly

Foo Fighters tok med seg Futureheads og dro på nachspiel et eller annet sted i verden.

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Det amerikanske rockbandet Foo Fighters var hovedattraksjonen i Bendiksbukta i går, og gutta leverte låter som «Times like These» og «Learning to Fly» til de 12 000 fremmøtte. 

Sistnevnte låttittel tok Foo Fighters bokstavelig da de lærte bandkollegaer Futureheads litt om fordelene ved å være rockestjerne.

Det ble etter hvert god stemning i backstage-området, faktisk så god stemning at Futureheads på impuls ble med Dave Grohl og resten av Foo Fighters på nachspiel. De dro ut til Kjevik og fløy av gårde i en privatjet til et eller annet sted i verden.

- Vi håper at Futureheads vet hvor de er når de våkner, sier pressetalskvinne Beate Barth Nossum på en pressekonferanse i dag.

Quart vurderte i går å arrangere en markering i forbindelse bombene som smalt i London. Men Barth Nossum sier til Dagbladet.no at Quartfestivalen etter en vurdering lot en slik markering være opp til artistene.

Futureheads var det eneste britiske bandet som spilte i går, og de valgte å spille Kate Bush sin vakre «Hounds Of Love» til minne om ofrene for terrorangrepet i London.

FOO FIGTHERS: Vokalist og gitarist Dave Grohl i aksjon under årets Quartfestival. Foto: FRANK KARLSEN
FOO FIGTHERS: Vokalist og gitarist Dave Grohl i aksjon under årets Quartfestival. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer